Златната клетка – новият турски сериал по бТВ

Златната клетка е най-новият турси сериал по БТВ, който излъчи първа и втора серия на 31 май – вторник от 20:00 часа. Сериалът започва снимки и излъчване през 2007 година по Канал Д. В главните роли участват: Неджат Ишлер, Фикрет Кушкан и Вилдан Атасевер и др. Също така участва и Батухан Караджакая (Бюлент от „Забраненият плод“). Сега да Ви разкажем и малко за участниците в Златната клетка:

Али е прекарал последните 10 години от живота си в затвора, зашото е бил обвинен несправедливо за убийството на бременната си съпруга.

Орхан е аристократ, който е наследник на Отоманска династия. Изключително горд човек поради своя произход и семейство. Сдобил се със син по непочтен начин, но с течение на времето успява да се убеди, че Мурат е негово кръвно дете.

Нисан е млада аристократка също като Орхан, но тя никога не се е влюбвала и винаги е живяла в златна клетка. Отдала е цялата си любов и енергия на единственият си син.

Гюнеш е сестрата на Али има една цел в живота си, която е да освободи брат си от затвора, защото знае че той е невинен. Желанието и да усъществи мечтата си е по-силно е желанието и да живее собствения си живот.

Мехмет е най-малкият и буен наследник на Отоманската династия.

Общо казано наследниците на Отмнаската династия се борят за оцеляване. Не им дава спокойствие фактът, че вече са изгубили своето господство, а животът им е обречен. Животът на всичките тези хора се пресича по уникален и странен начин. Въпреки че се стараят, те никога няма да успеят да разчупят тази връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *