Зейнеб демонстрира здрав дух в предаването На кафе

Известната репортерка Зейнеб позната от Big Brother, бе подложена на истински шок и ужас днес в токшоуто На кафе при Гала. Тя легна в аквариум пълен със змии, които са компонент от програмата на популярния у нас цирк „Балкански”.

Александър Балкански (младши) сподели, че три от влечугите са били отровни, но нарочно не са разкрили тайната пред Зейнеб. Страхът в такива моменти е лош съветник, а мерките за безопасност са повече от категорични.

Зейнеб демонстрира здрав дух в предаването На кафе

Младата репортерка се паникьоса, когато видя как змиите се точат и опитват да влязат под гърба и шията й. Въпреки всичко тя се справи успешно със ситуацията и получи заслужени аплодисменти.

Обикновено този вид номера се изпълняват от обучени кадри, а сега нещата станаха без предварителна подготовка или поне така твърдят от предаването. При всички случаи изпълнението заслужаваше адмирации и дано ставаме свидетели на подобни забавни неща в родния телевизионен ефир.

Екипът на предаването също бе впечатлен от проявата на смелост и поздрави Зейнеб за поведението й пред камерите. Малко хора биха се съгласили да направят това но ето, че все пак съществуват. Видео от събитието може да гледате в уебсайта Nova play, както и на другите от деня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *