За първи път у нас „Хип Хоп Награди”

В предаването на Жана по Тв7 – Сладките приказки, рап певците Колумбиеца, Спенс и 100 кила, споделиха, че задължително трябва да има и „Хип Хоп” награди у нас, след като предаването изцяло беше посветено на бъдещия конкурс.
“Ядрото, което прави тези хип хоп награди, не е от правилните хора. Аз съм ЗА да има награди, защото те повишават конкуренцията, но има имена, които не могат да гласуват. За мен това е едно бизнес събитие. Според мен най-големият проблем е кой има право да гласува. Хубаво е да са ясни правилата”, заяви Спенс.

“Аз съм ЗА. А и защо рапъри да организират награди? Нашата работа е просто да правим рап. Това може да стартира грешно и по не най-добрия начин, но на фона 10 години награди на “Пайнер” и нито едни рап награди, трябва да бъдем по-малко критични”, опонира рапърът 100 кила.

“Трябва да има такива награди, но има много въпросителни просто. Няма експерти, хора, които са наясно с това нещо”, заяви пък Колумбиеца.

“Вече и медиите обръщат внимание на хип хопа и това е белег, че хип хоп културата у нас се развива”, заяви Спенс.

“Българският рап е на много високо ниво, а българските рапъри са едни от най-добрите в Европа”, категоричен беше 100 кила.

Рапърите изказаха мнение и за това,че българския хип хоп се движи в правилните релси, щом и медийте са почнали да ги коментират. В дебата обаче отказаха участие организаторите на мероприятието.

Хип Хоп Награди

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *