X Factor 2 започва на есен

X Factor 2 започва на есен

Едно от най-гледаните музикалния предавания по Нова телевизия X-Factor се завръща на есен съобщиха от телевизията. Шоуто отново провокира българските таланти, които искат да станат истински звезди и да се прочуят както в нашата родина, така и извън нея.

Всеки, който иска да изяви певческите си възможности може да се запише за кастинг на сайта xfacotr.novatv.bg. От медията обявиха, че има близо хиляди нетърпеливи граждани направили регистрация за участие в едноименното шоу. Хората продължават с кандидатурите и нищо чудно да станем свидетели на огромна бройка мераклии за кастингите.

Победителят в първия сезон Рафи спечели продуцентски договор с “Вирджиния Рекордс”, както знаете той спечели и други формат по Нова ТВ “Като две капки вода”. Младият чаровник заслужи отличията си и за двете предавания, а сега се радва на голямо популярност сред народа. Бъдещите кандидати ще имат мисията да бъдат поне толкова нахъсани колкото Рафи беше, твърдят от медията.

Сайтът OnlineTV BG ще ви даде онлайн връзка до Нова ТВ, така че се очертава една много забавна и музикална есен. Докато дойде този момент продължете да се забавлявате с всички канали, които сме дали за свободен избор тук на страниците ни. Веселете се и бъдете здрави.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *