VIP Brother се завръща по Нова телевизия

VIP Brother се завръща по Нова телевизия

Популярното риалити предаване ВИП Брадър се завръща по Нова ТВ есента, предаде Блиц. Последният сезон бе спечелен от певеца Орлин Павлов, а сега се очаква участниците да бъдат още по интересни и забавни.

Последното шоу ще се запомни най-вече с присъствието на Златка – Черната, Багата и постоянните скандали между Къци Вапцаров и Фънки. На есен обаче зрителите, ще имат още много поводи за веселие със супер популярни лица от малкия екран.

Форматът традиционно продължава два месеца, а продуцентите вече са стартирали преговори с не малко български звезди. Чуха се слухове, че дори ще бъде направен опит за привличане на депутат, но нищо чудно това да са поредните жълти измислици.

Освен ВИП Брадър почитателите на НОВА ще могат да гледат и второто издание на музикалния конкурс X-Factor, който предизвиква неистов интерес у много млади български изпълнители.
Първият победител бе Рафи, който грабна титлата и в „Като две капки вода“ по същата телевизия.

Както сами разбирате предстоят ни много любопитни мигове и интересни предавания, които може да гледате и онлайн чрез сайта ни. Не пропускайте и другите канали, които сме предоставили на вниманието ви. Повече новини за ВИП съквартирантите може да четете в нашия сайт, така че посетете ни отново!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *