Венета Райкова имала 7 корекции по тялото

Водещата на „Горещо” по Нова телевизия, Венета Райков, имала седем корекции по цялото тяло написа жълто интернет издание. Според уеб страницата тя имала силиконови гърди, хиалурон в устните и скулите, ботокс на челото, опериран нос, изкуствено повдигане на клепачите и даже добавки в косата.

 

За щастие всичко това се оказва лъжа, както твърди самата Венета във фейсбук профила си. Популярното лице от малкия екран призова собствениците на сайта да се свържат с нея, за да се уверят лично в това, че няма подобрения и веднъж завинаги да спрат лъжите и клеветите по неин адрес.

 

Венета Райкова имала 7 корекции по тялото

Венета Райкова имала 7 корекции по тялото

„Поканете някой пластичен хирург да ме провери”, написа още Венета Райкова в социалната мрежа Facebook. Тя призова да я оставят намира, тъй като има други по-важни занимания. Много фенове на симпатичната водеща осъдиха глупостите на жълтите сайтове и също казаха, че някой трябва да сложи край на тяхното деребействане в мрежата.

 

В последното издание (27.04.2011)  на предаването ”Горещо” гост бе попфолк дивата Андреа, а интервюто може да се види на повторение в уеб сайта http://play.novatv.bg/.
Венета Райкова проведе задълбочен разговор с младата певица за живота, музиката, мъжете и всичко, което вълнува хилядите й привърженици в цяла България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *