Тутурутка се завръща в интернет

Страхотните актьори от „Тутурутка” се завръщат на екран, но този път не по телевизията, а в световната мрежа. Всеки, който харесва култовите комици и музиканти може да ги види в уебсайта tuturutka.bg още на 5 май 2013 година.

Всеки месец ще има по едно шоу, а редом с това феновете ще чуят и нова песен на име „Брат”. Музиката и текстът са на Иван Чешмеджиев, а аранжимента е поверен на Цветан Момчилов. Гостуващите музиканта са Нейко Бодуров, Валери Цеков, уникалния Ya-Ya и други. За да бъде още по интересно прибавяме страхотния Иво Николов (Лаврака), а тонрежисьор е добре познатия Иван Бояджиев.

Тутурутка се завръща в интернет

Тутурутка се завръща в интернет

Изпълнителите се надяват, че парчето „Брат” ще се превърне в летен хит, както се случваше с останалите изпълнения на „Тутурутка” преди години. В автобиографията на едноименните шоумени присъстват два албума и хиляди забавни скечове.

Групата се слави и с осемнадесет концерта в цялата страна, които събраха близо сто хиляди привърженици. В уебсайта си „Тутурутка” публикуват куп весели истории, забавни случки, клипове и други за да внесат доза свежест в тежкото ежедневие на хората. Ние пожелаваме на опитните артисти успех с новото шоу и очакваме с нетърпение да го гледаме на живо в интернет пространството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *