Цска София вече е продаден

Цска София вече е продаден

Футболен клуб „Цска София“ най-накрая бе продаден на дружеството „Червени шампиони“, чийто собственици са Сашо Томов и Александър Тодоров. Новината дойде днес и бе споделена лично от собствениците на фирма „Титан“ предизвикала куп събития и коментари през последните месеци.

Вестник „Труд“ написа, че добрата вест е дошла около 21:00 часа, но за имената на другите собственици все още има мълчание. Благата вест за червените фенове бе разпространена от десетки интернет сайтове вчера, а днес 09.07. се очакват още подробности около сделката.

За треньор на столичния Цска се спряга обичаният от всички фенове на армията Стойчо Младенов  – екзекуторът. Дали обаче той ще се навие да дойде в клуба или това са поредните слухове очакваме да разберем по-късно през деня.

Нека припомним, че именно Александър Томов и Стойчо Младенов спечелиха последната титла на отбора преди 5 години. Това кара запалянковците да мечтаят за нови успехи и възроден Цска.

Ако се интересувате от още спортни новини, то можете да ги намерите в нашия уеб сайт за онлайн телевизии или пък да гледате всичко от света на футбола по любимите ви TV програми в интернет пространството. Посетете ни отново, за да намерите още интересни факти за футболна България.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *