Травмата на Стела Ангелова я лиши от участие

Тежката травма на Стела Ангелова я лиши от иначе доброто и участие във формата Dancing Stars. Тя сподели, че се надява с помощта на медицинския екип да се възстанови и да попадне в ръцете на нейния любим Наско, като благодари за подкрепата на всичките й фенове във Фейсбук.Стела от Dancing Stars

Припомняме, че само преди няколко дена, Стела се контузи по време на тренировка, докато изпълнява една от поддръжките. Травмата е в областта на крака, а докторите са единодушни, че ще оздравее напълно. Кога точно обаче, ще стане това остава да чакаме и да се надяваме.

Обръщението на Стела във Фейсбук гласеше още, че желае да се върне в предаването Dancing stars по Нова телевизия възможно най-скоро. Тя получи много пожелания за бързо възстановяване и мощна подкрепа от приятели и близки. Състезателката се радва на популярност у нас заради добрия си характер и спортни успехи.

”Моето тяло е машина”, добави Стела в социалната мрежа, което развесели фенове и близки до гимнастичката. Сигурни сме, че е така най-малкото заради нейната издръжлива спортна натура. Мъжът до нея Наско пък полага максимални грижи да и вдъхне кураж и желание за победа. Дано по-скоро се излезе от този неприятен момент, защото шоуто трябва да продължи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *