Сергей Станишев си има момче

Сергей Станишев си има момче

Лидерът на Българската социалистическа партия Сергей Станишев стана баща на още едно дете, но този път от мъжки пол. Гордата майка Моника Йосифова изживя отново радостта от това да създадеш живот. Тя има две деца от първия си брак момче на 12 и момиче на 14 годишна възраст.

Първата рожба на Сергей и Моника е дъщеричката им Дария, която в момента е на две години. Щастливата двойка се среща преди седем години по време на течащата президентска кампания. Едва 2009 обаче любовта между двамата пламва и ги дарява с дете.

Според близки и познати до известните личности Станишев бил много грижлив баща, макар и постоянните му ангажименти в политически живот на страната. Моника пък имала житейски опит и не се давала пред нищо, за да отделя пълно внимание на малката Дария.

Сегашното момченце увеличава работата на червения лидер, но въпреки това той е длъжен да се справи с предизвикателството. Как ще протече живота му и дали протестите ще помрачат настроението на политика остава да видим възможно най-скоро.

Въпреки всичко ние пожелаваме здраве на детето и родителите му, като съветваме таткото да взима само правилните решения за народа си. Още интересни новини четете само в сайта за онлайн телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *