Риск печели, риск губи започва днес

Риск печели, риск губи започва днес

Популярното телевизионно шоу „Риск печели, риск губи“ с култовия водещ Къци Вапцаров се завръща на екран след осем годишен застой. Този път предаването ще бъде излъчвано от телевизия TV7 всеки делничен ден точно от 12:00 часа.

Освен Къци зрителите, ще си припомнят и момичетата на късмета от предишната игра. Твърди се, че този път има вето на вицовете и се дава преимущество на самата тръпка от формата. Естествено забавни моменти няма да липсват обещават продуцентите и дори планират специални изненади за публиката, която няма да е никак малко.

От 05.07. започнаха записите на „Риск печели, риск губи“ в студиото на улица Цар Самуил в София. По наши данни куп желаещи са се събрали, за да опитат да вземат голямата награда.Има ли изменения на правилата, какъв е новият имидж на водещия и секси ли са момичетата ще прецените от днешното  излъчване.

Естествено ние няма да ви губим нито минута, а предлагаме да си пуснете българските телевизии онлайн, за да гледате новите летни програми. Страхотните моменти предстоят, така че вземете пуканките, разхладителните напитки и се отдайте на спокойствие и уют пред компютърния монитор. Още новини за Къци и шоуто очаквайте в следващите ни новини.

One Response to Риск печели, риск губи започва днес

  1. grozdanka rusevs mladenovaNo Gravatar казва:

    super predavane

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *