Принц Едуард пристига в България

Принц Едуард пристига в България

Най-малкият син на кралица Елизабет втора, Едуар ще посети България в неделя разпространиха медиите в цялата страна. Той ще дойде заедно със съпругата си принцеса Софи, а визитата е по повод официална покана дошла от президента Росен Плевнелиев.

Знатните персони се интересуват най-вече от темата по деинституционализация на българските домове за юноши и деца сираци. Основният казус на тази програма е младите хора без родители да бъдат приобщени към по-нормален начин на живот близо до този на семействата.
По задачата работят куп неправителствени организации, психолози, педагози и други, които могат да помогнат.

Първото място, което ще видят благородниците е Първа АГ болница „Света София“. Целта е да се запознаят с напълно обновената стая на майката и бебето, която  приема изоставени от деца. Те дори ще се запознаят с българска майка, на която е помогнато от болницата в кризисен момент.

Медиите разкриха, че популярната двойка, ще посети и Витоша в специално подготвена веселба от будни български младежи. Повече информация за това събитие очаквайте в нашия сайт, както и всичко най-интересно от динамичните събития в държавата ни. Продължавайте да гледате онлайн телевизия чрез нас и бъдете усмихнати дори и в тези напрегнати моменти на протести и политически неуредици.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *