Победителят в „Къртицата“ Любо изпълнен с енергия

Победителят в „Къртицата“ Любо изпълнен с енергия

Любо е победител в първия сезон на „Къртицата“ стана ясно още в понеделник вечер. Той взе чек на стойност 137 450 хил. лева, колкото бяха събрани в сметката на групата. Той сподели пред журналисти, че е вярвал в победата си още преди да се яви на кастинг за риалити формата.  Къртицата пък се оказа Кирил Ефремов, както мнозина подозираха и преди това.

Любомир Жечев се справи с конкуренцията на Кирил Ефремов, Деян Донков и Тошо. Цели 69,7% от зрителите на шоуто по TV7 гласуваха за него и го направиха още по-известен в страната. Днес два дни по-късно, той се чувства добре и зареден с енергия за нови подвизи.

Любо влезе в предаването като част от гражданската квота, но бързо се наложи с ведрото си поведение и неустоим чар. Той е журналист и смята да продължи с кариерата си за напред.

Участието на младия мъж бе съпроводено от любовни страсти с Рут Колева, които пък я разделиха с бившия й приятел Калоян. Още новини около лицата на шоу програмата очаквайте само тук в сайта ни за онлайн телевизия . Останете в нашата компания, защото определено има какво да видите и то възможно най-скоро.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *