Оцветяват кожата на Стефан Рядков

Стефан Рядков ще се превъплъти в ролята на звездния Луис Армстронг тази сряда в шоуто „Като две капки вода”. Изпълнителят ще бъде оцветен със специални гримове, така че да се сдобие с автентичен вид на чернокож.

Гости на шоу програмата за бъдат страхотните „ABBA”, тъй че имаме пълните предпоставки да гледаме един запомнящ се лайф още тази вечер в едноименния формат по Нова.

Оцветяват кожата на Стефан Рядков

Освен оцветяването на Стефан се очакват интересни трансформации и при другите участници. Чисто нов нос и тарикатска брада ще бъде получи Станимир Гъмов, който ще изпълни песента на вездесъщия Том Джоунс „Sex Bomb”.

Рафи пък се притеснява за новия си образ на Майкъл Джексън и споделя, че стила и танците могат да се окажат прекалено трудни. Разбира се, предстои да видим как ще се справи със задачата още днес, като му стискаме палци да успее.

Албена Михова пък ще претърпи подигане на скулите с метални пластини, за да може да изиграе добре джаз дамата Камелия Тодорова. Въобще шоуто ще бъде пълно както се казва.

„Като две капки вода” започва тази вечер точно в 20:00 по Нова телевизия, така че ви желаем приятни часове с познатите герой от малкия екран. Приятно гледане и забавление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *