Незрящият Иво спечели шоуто „Гласът на България”

Незрящият Иво спечели шоуто „Гласът на България”

Незрящият двадесет и седем годишен талант Ивайло Донков е печелившият финалист в музикалното шоу „Гласът на България” излъчено от телевизия bTV. Младокът от тима на Миро се превърна в абсолютен любимец на публиката и се пребори с конкуренцията на Тодор, Васил и Красимира.

Певецът надмина себе си с оперните изпълнения и победи в пряк двубой другата голяма надежда на родната музика Красимира Иванова. Роди се и нов прякор на Иво, а той е „Българският Андреа Бочели” заради проблема със слепотата и невероятния му глас.

Ивайло Донков е от Варна, а мечтата му от малък е да пее с орк. Ку-Ку Бенд. След днешната му победа дълго ще се говори за шоуто, което видя зрителската аудитория на bTV, тъй като наистина си заслужаваше. Нашият екип изказва почитания към феномена на това младо момче и му пожелава още много успехи от личен и професионален характер.

Посетителите на нашия сайт имаха шанс да намерят bTV онлайн и по този начин наблюдаваха брилянтните изпълнения на финалистите снощи (27.05.2013). Очакват ви още страхотни моменти с риалити форматите от българския ефир, а ние ще ви помогнем да ги пуснете на вашия персонален компютър без да платите пукнат грош.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *