Награждават Ники Кънчев за благотворителност

Награждават Ники Кънчев за благотворителност

Предаването ”Стани Богат” и популярният водещ Ники Кънчев получиха отличие на наградите „Charity Awards 2013”. Повод за признанието е каузата на предаването по Нова телевизия за даване на стипендии на деца със спортен талант в неравностойно положение.

Кънчев бе избран след онлайн гласуване, дълготрайност цели два месеца. В него са взели участие двадесет и четири журналисти от страната, като са дали положителен вот за познатото лице от ефира.

До този момент през стола на богатството, са минали над петдесет популярни личности от всякакви професии. Те играха безвъзмездно за бъдещите спортни успехи на младите ни надежди. В рамките на осем епизода телевизионната игра „Стани Богат” успя да събере 100 хил. български лева за каузата.

Благородната инициатива продължава и очакваме още много успехи. Дано този тип поведение се последва и от други тв програми в страната, тъй като децата имат нужда от максимална обществена подкрепа. Вярваме, че в България все още има добри хора.

В шоуто влязат и познатите от „Дансинг Старс” Алфредо Торес и Калин Сърменов. Да се надяваме, че усилията и знанията им ще стигнат, за да увеличат паричните постъпления за стипендии на малките спортисти. Очаквайте всичко свързано с благотворителните предавания в нашия сайт за излъчване на онлайн телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *