Мелани и Антонио снимат филм у нас

Мелани и Антонио снимат филм у нас

Мелани Грифит пристигна при съпруга си Антонио Бандерас в София, където двамата ще участват в новия филм „Аутомата”. Актрисата дойде в София на 21.05 вечерта, на Летище София и бе зорко охраняване от двама служители на реда. Красивата звезда заобиколи журналистите и се държеше на ниво. Нейният другар живота вече е в киноцентър Бояна и работи усилено по предстоящата кино продукция.

Красивата Мелани демонстрира елегантен стил облечена в черно кожено сако и черен панталон. В фантастичния трилър тя ще играе ролята на „часовникар на бъдещето, който поправя роботи”, както сподели мъжа й пред медиите. Ще е интересно да видим коя ще бъде първата медия, която ще проведе интервю за талантливата дама на световното кино.

Още не е ясна точната дата на премиерата на „Аутомата”, чийто режисьор е Антонио Бандерас но веднага щом получим подробности ще ви информираме на нашите страници. Остава да чакаме фантастиката и играта на чаровната Мелани Грифит, която вече е на българска почва и влиза в образ още от днешния ден.

Следете и останалите горещи новини от света на киното и телевизията при нас. Очакват ви още много изненади с любимите ви звезди от малкия и големия екран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *