Мария Шарапова и Григор Димитров гаджета

Тенис звездата на България Григор Димиторов има любовна връзка с тенисистката Мария Шарапова от Русия. За контактите им се заговори още миналия декември когато в глобалната мрежа бе разпространен видео клип от романтичната разходка на именитите спортисти.

Мария Шарапова и Григор Димитров гаджета

Мария Шарапова и Григор Димитров гаджета

Находчиви фотографи щракнали Гришо и Мария в Мадрид, хванати под ръка и минаващи по главната улица. Милата картинка стана повод родната преса (24 часа) да публикува подробен материал относно завоеванието на хасковлията.

Предположенията на десетки спортни журналисти се оказаха верни и вече Григор и Мария са официална двойка. Вероятно до този момент младите таланти са крили за връзката,за да не се раздухва излишно във вестниците, но явно е дошло време да се покажат пред света.

Веднага след като британския всекидневник „Дейли мейл” пусна снимките от испанската столица, социалните мрежи като Фейсбук и Туитър се запалиха от коментари. Повечето пожелават успех на българина и се радват на симпатичната двойка.

Късно снощи се игра мача между Григор Димитров и швейцарецът Станислав Вавринка, за който ще ви информираме в някое от следващите ни новинарски издания. Продължавайте да гледате тенис и спорт в нашия уебсайт за онлайн телевизия и се насладете на уникално качество на картината и звука. Желаем ви приятен и усмихнат ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *