Марая Кери претърпя лек инцидент

Марая Кери претърпя лек инцидент

Музикалната звезда Марая Кери е претърпяла контузия на снимачната площадка сподели американската преса. Инцидентът се случил докато е снимала новия си видео клип в Ню Йорк.

Певицата се готви да представи албума си „The art of letting go” след броени месеци.

Лекарите в градската болница са установили, че Кери е изкълчила рамото си и са взели незабавни мерки. Според свидетели на случката, болката е била особено неприятна, но след медицинските интервенции популярната изпълнителка се почувствала в пъти по-добре.

Неприятният момент се разиграл на официалното заснемане на клип към парчето Beautiful, което има претенциите да стане летен хит на 2013 година. Режисьор на видеото е съпругът на Марая Ник Канон. “Медиците я посъветваха да почива в домашни условия“ обяви PR-ът й Бъргър.

Няма повод за особени за особени притеснения и любимката на милиони хора в световен мащаб, ще се завърне на сцената възможно най-скоро. Естествено ние няма да пропуснем да ви информираме за здравословното й състояние, както и за така очаквания супер албум.

Посещавайте портала за онлайн телевизия в България и научете новостите от света на големите творци тук и извън граница. Можете да бъдете сигурни, че ви очакват куп забавни моменти заедно с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *