Маги Халваджиян ще съди Сидеров

Маги Халваджиян ще съди Сидеров

Продуцентът на шоуто по Нова телевизия „Господари на ефира“ Маги Халваджиян се закани, че ще съди политика от „Атака“ Волен Сидеров. Поводът за гнева на арменеца е изказване на Волен, с което определя водещата Мария Игнатова като “лековерна жена“.

В собствената си телевизия Алфа, Сидеров демонстрира пиперлив език наричайки Игнатова проститутка. Според него тя е била играчка в ръцете на мутрите години наред, написа вестник Стандарт. Депутатът Сидеров се ядосал на подигравките с него и това провокирало думите му.

Освен реакцията на Магърдич, обиден от думите на атакиста остана и съпругът на Игнатова Димитър Рачков. Той също сподели, че има намерение да стигне до съд заради грубостта на националиста, който в последно време е обект на всички медии в държавата.

Кой прав, кой крив историята тепърва ще бъде разказвана, а до тогава ние призоваваме големите имена в политиката да бъдат по внимателни с обръщенията си особено, когато те биват излъчвани на малкия екран.

За да спрем с проблемите ви предлагаме нашите телевизионни канали онлайн, за които не трябва да плащате на кабелни оператори или да правите регистрации. Просто изберете някоя програма от списъка ни и гледайте на воля, без никакви притеснения. На добър час!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *