Левски София навършва 99 години

Левски София навършва 99 години

Днес 24.05.2013 един от най-заслужилите футболни клубове у нас „ПФК Левски София” празнува 99 години от създаването си. На тази дата през далечната 1914 година ентусиазирани млади мъже създават отбора и му дават името на революционера, Васил Левски.

В 11:00 часа старши отборът, юношите, ветерани и служещи в клуба ще поднесат цветя в градинката на 22 гимназия в столицата откъдето е започнало всичко.

В историята на клуба има записани 26 шампионски титли и 25 купи на България. Тази година сините от София имат реалната възможност да добавят още една титла във витрината си, като това ще се реши утре (25.05.2013) когато в 18:00 часа излизат за да изиграят последната среща срещу Славия.

Левски е и първият български отбор, който успява да влезе в групите на най-авторитетния турнир в Европа „Шампионска лига”. Други големи евро успехи са четвърт финали за КНК, както и турнира за купата на УЕФА.

Нашият уебсайт за онлайн телевизия отправя поздрави към всички треньори, футболисти и работещи в „ПФК Левски София”, с пожелания за още много успехи както у нас, така на международната футболна сцена. А на нашите посетители им желаем приятни минути със спортните и забавни ТВ програми тук.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *