Копие на Пенелопе Круз в турски сериал

Истинско копие на холивудската актриса Пенелопе Круз участва в турския сериал „Сезони на любовта” излъчван по Диема Фемили. Актрисата двойничка на американската звезда се казва Емина Сендал и се радва на сериозна популярност в Турция и не само.

Брат й Мирсад Тюркчан е първия турски баскетболист взел участие в NBA, a съпругът й Мустафа Сандал е един от най-известните изпълнители в Турция.

Емина Сандал и Пенелопе Круз

Емина Сандал и Пенелопе Круз

Още при старта на кариерата си Емина Сендал влиза във всяка медия в Турция с уникалната прилика между нея и Пенелопе. Вие също може да се уверите в това ако гледате филма „Сезони на любовта”, който започва на 29 Април и ще бъде предаван всеки делник от 22:00 ч.

Сериалът се разказва за любов, тайни, лъжи и интриги между две семейства. Емина ще влезе в кожата на Лале, която е сред главните действащи лицата в драматичната продукция. Българските зрители ще видят прекрасна актьорска игра и невероятни моменти.

Зрителите на Диема Фемили очакват с нетърпение поредния хитов филм от близка Турция и се надяват, че чакането им ще си заслужава. Предлагаме ви да гледате филма и чрез нашия сайт за онлайн телевизия, за да се насладите на госпожа Сендал и нейното великолепно представяне.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *