Кой ще води шоуто Мис България 2013

Кой ще води шоуто Мис България 2013

Голямата попфолк звезда Камелия и Кирил Ефремов нашумял от предаването “Къртицата” ще водят риалити формата Мис България 2013.Трънливият път към дългоочакваната корона стартира на 15 юли и ще бъде предаван от TV7. Програмата ще се излъчва през делничните дни в праймтайма, потвърдиха от телевизионния канал.

Ефремов е поел задачата да води двете лайф предавания и периодичните епизоди. Фолк дивата Камелия пък щяла да отговаря за живите предавания, в които се очакват много коментари с кандидатките, мнения, интересни факти и какво ли още не. Участничките ще имат куп задачи, чрез които да докажат, че заслужават първото място.

Неудобните въпроси към момичетата ще валят, като фолкаджийката няма да пощади нито една от красивите дами. Телевизионното шоу ще привлече милиони български зрители имащи интерес към модата, хубавите жени и още нещо. Компетентното жури и вие ще изберете коя е най-достойната девойка за приза.

Не пропускайте старта на култовото предаване след по-малко от две седмици, когато прелетните миски ще нажежат и без това горещото лято. Макар планираната лятна ваканция на екипа ни, ще получите пълна информация от всички онлайн телевизии на страниците ни. Бъдете по-бодри и започнете утрото със сайта ни. Желаем ви хубав ден.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *