Кейт Мос се снима за „Плейбой”

Кейт Мос се снима за „Плейбой”

За пръв път Кейт Мос ще покаже голото си тяло в списание „Плейбой” по случаи 60 години от създаването му. Новината дойде лично от екипа на изданието и накара милиони мъже да тръпнат в очакване. Юбилейният брой ще се появи в началото на идната 2014 година и със сигурност ще бъде съпътстван от огромен читателски интерес.

И макар, че няма официално появила се информация за участието на моделката, близки до списанието твърдят, че всичко е уговорено и се чака да дойде момента. Любопитните усти пък заринаха социалната мрежа с предположения за хонорара, който ще получи красивата дама.

Дали това ще се окажат поредните „жълтини” или наистина ще видим топмодела и актрисата в „Плейбой” очакваме да видим след по-малко от година. Въпреки всичко корицата за всички времена се преписва на Мерелин Монро, съобщават от Блиц.

Новините от шоубизнеса не свършват и ние сме тук за да ги уловим в зародиш. Надяваме се, че с тази вест сме поблазнили мъжката аудитория на сайта ни и обещаваме, да ви информираме за подробностите в следващите месеци. Благодарим ви, че бяхте с нас и продължавайте да гледате най-добрите ТВ канали в интернет с повече от добро качество.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *