Катрин Зита Джоунс посети психиатрията

Именитата актриса Катрин Зита Джоунс реши да отиде на психиатър във връзка с нейното биполярно психическо разстройство. Тя ще мине през специални изследвания за да може да и бъдат предписани правилните медикаменти, които да облекчат неприятната диагнозата.

 

Катрин Зита Джоунс

Катрин Зита Джоунс

В последният момент дойде новината, че Катрин е стартирала тридесетдневен курс за успешно излизане от дълготрайната кризата. Психиатрите са на мнение, че звездата ще има сили да преодолее заболяването си. Естествено трябва да се приложат конкретни методи, които тя да спазва неотлъчно.

Биполярното разстройство на актрисата бе диагностицирано още през 2011 година, когато холивудската любимка предприе леки мерки. Вероятно с възрастта болестта става трудна за контролиране и се налагат по-енергични действия.

Стотици хиляди зрители от цял свят започнаха да ”шушукат” по социалните мрежи относно причината за проблема на Катрин Зита Джоунс. Мненията за психическата й криза са най-различни, но в голяма част представляват догадки и какви ли не слухове.

За тези незапознатите ”биполярно психическо разстройство” предизвиква внезапна смяна на силна депресия и еуфория. Надяваме се познатата личност от големия и малкия екран, час по-скоро да се противопостави на тези състояние и да върне чара, с който я помним от десетките страхотни филми, в които е взела дейно участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *