Издирват нови актьори за сериала „Под прикритие”

Издирват нови актьори за сериала „Под прикритие”

Българските зрители ще могат да видят нови актьори в четвъртия сезон на криминалната поредица „Под прикритие”, стана ясно днес. Екипът подготвил филма назначи три дати за кастинги, на които ще избере новите лица. За желаещите да участват няма ограничения като възраст и образование.

Естествено всичко това не значи, че в сериала по БНТ ще липсват известните актьори. До този момент текат преговори с доста сериозни личности, но имената им се пазят в тайна. Първата дата за кастингите е 13 юни в Свети Влас. Второто прослушване пък е на 16 във Варна, а последното чак на 13 септември в град Пловдив.

Екипът сподели, че кастинг ще има и в София, но това ще стане след известно време. Снимките на „Под прикритие” сезон 4 ще стартират есента като сценария за поредицата е почти готов. Продуцент Димитър Митовски се надява, че ще открие добри актьори за криминалето.

Още любопитни вести за сериала по БНТ и въобще за всички български и чужди филми, четете само тук в портала за онлайн телевизия. Ние имаме задачата да ви даваме само най-новото от света на филмите, музиката и спорта, така че не пропускайте посещението на уеб страниците ни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *