Ивена хванала партньора си в изневяра

Ивена хванала партньора си в изневяра

Фолк певицата Ивена хванала интимната си половинка с друга жена и то в собственото си легло. Това довело до нейната буйна реакция и провинилия се изхвърчал от апартамента по най-бързия начин. До този изпълнителката не е имала подобни проблеми но ето, че не всичко е било розово.

Освен изключително неприятният инцидент с гаджето си, фолк дивата бе подложена и на още едно изпитание. Преди няколко дни неизвестни лица се опитаха да я оберат и то в центъра на столицата, но слава богу без голям успех.

Сега певицата мисли само и единствено за бъдещите си планове, макар и горчилката от изневярата. Тя ще се загърби негативните мисли и моментното си състояние на афект, за да радва многобройните си фенове по цялата страна. Нищо чудно наскоро да станем свидетели и на нови песни и клипове.  Зли усти по интернет форумите коментираха, че това лъжа или евтин ПР трик, но не така смята самата Ивена.

Гледайте всички новини от попфолка, както и музикалните им клипове, чрез нашите възможности за безплатна онлайн телевизия. В най-скоро време очаквайте и още канали, с които да се веселите през цялата година. Сега ви желаем усмихнат ден и до утре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *