Гуинет Полтроу най-красива в целия свят

Актрисата Гуинет Полтроу се утвърди като първа в класацията „Най-красива жена на света” провеждана от списание Пийпъл. Красавицата коментира първото си място като изказа искрени благодарности на гласувалите от екипа.

Носителката на „Оскар” Гуинет Кейт Полтроу е родена на 27 септември 1972 година в САЩ, Лос Анжелис. Освен в киното, звездата се изявява успешно и на музикалната сцена. Повечето от вас помнят любовната й връзка с Брат Пит и разваления годеж по между им.

Гуинет Полтроу най-красива в целия свят

Гуинет Полтроу най-красива в целия свят

Оскар и Златен Глобус са сред най-големите награди в колекцията на талантливата холивудска дама. Тя грабна вниманието на целия свят с участието си във филма „Влюбеният Шекспир” през 1998 година. Други известни продукции са „Седем”, „Свалячът Хал”, „Железният човек” и така нататък.

Възрастта на американката не е оставила никакви следи по тялото й, както и сами ще се уверите ако обърнете внимание на хилядите фотоси разпространени в интернет пространството и специализираните издания за кино и мода.

Тази година Гуинет може да се гордее с атрактивната си визия, която и донесе първото място за най-красива жена в престижното американско списание Пийпъл. Според нас наградата е напълно заслужена и се присъединяваме към пожеланията за успех към една от най-известните актриси в световен мащаб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *