Глория с контузия в крака след репетиция

Една от най-известните попфолк изпълнителки Глория, контузи пръста на крака си по време на репетиция за телевизионния формат „Dancing Stars” разказаха от екипа на Нова телевизия.

Освен травмата на палеца, фолк звездата изпитва проблеми и с компресиран нерв в кръста, както самата тя сподели пред журналистите. Глория добави, че се надява травмите да отшумят бързо за да участва в една от любимите ТВ програми.

Глория с контузия в крака след репетиция

Глория с контузия в крака след репетиция

Въпреки болките си, певицата успя да заснеме кратък клип за шоуто. Тя се превъплъти в момиче на „Джеймс Бонд” заради аржентинското тангото, което ще танцува със Светльо на песента „Golden Eye” на Тина Търнър. Заслужава си да видим това магнетично изпълнение.

Смелостта и амбицията на фолк дивата впечатлиха снимачния екип, който посрещна отдадеността й с аплодисменти. Глория е боец и го е доказвала нееднократно във всякакви ситуации, така че едва ли една малка контузия ще стресне силната й натура.

Танцувалното предаване завладя българската публика и можем да очакваме още невероятни моменти с известните личности в родината ни. Разбира се, нашия уебсайт за онлайн телевизия ще ви държи в течение на всички събития около формата. Сега ви оставяме в приятната компания на Нова телевизия и страстните танци на участниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *