Геро играе Бай Ганьо с температура

Геро играе Бай Ганьо с температура

Един от най-популярните водещи у нас Геро изигра образа на Бай Ганьо, макар влошеното си здравословно състояние. Герасим Георгиев се развихри в разложкото читалище без да се съобразява с 39 градусовата си температура и силно възпалено гърло.

Публиката аплодира проявата на актьора, който бе посрещнат от трима лекари установили наличието на ангина породена от летен вирус. Фестивалът на звездите в Разлог доведе големи имена от българската сцена като в това число влизат Нона Йотова, Роза Радичкова, Васил Михайлов, Дони, Коцето Калки и други.

Безспорно героя на деня се казва Геро, който демонстрира що е то сценичен дух и поведение. Страничните наблюдатели нямаше как да забележат, че има някакъв проблем с личността му, тъй като той бе брилянтен във всяка една стъпка от постановката. Въобще целия ден мина с много усмивки, смях и позитивизъм. Освен  възрастни театрали в читалището присъстваха и представители на бъдещето поколение творци.

Последните три компонента ги пожелаваме на всички, които са посетили нашия сайт и гледат най-добрите телевизионни канали по интернет. Не преставайте да четете и новините ни, тъй като ще срещнете още забавни истории свързани с големите български артисти. Не изпускайте горещите вести за кино и музика и бъдете здрави!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *