Фолк звездата Алисия сюрпризира своя фенка

За пореден път фолк певицата Алисия поднесе приятна изненада на своя фенка. Името на привърженичката е Северина Величкова, която работи към градински отдел в хипермаркет за строителство. Колега от магазина изпратил писмо до „Ара Мюзик”, в което описва историята на разведената жена и живота й.

Фолк звездата Алисия сюрпризира своя фенка

Фолк звездата Алисия сюрпризира своя фенка

Алисия се запознава с писмото и организира специален сюрприз. Изпълнителката води Северина на професионалната си фотосесия, което изпълва сърцето на дамата. Разбира се тя е получила подаръци във вид на последния музикален албум и други интересни неща.

Продавач консултантката посреща изненадата с отворени обятия и дори нещо повече. За да я прилъжат, магазина съобщава, че е нужен човек, който да работи по озеленяването на къща в Перник, когато госпожа Величкова отива на адреса вижда своята любима певица.

Подробности от събитието ще може да гледате в предаването „Зад кулисите” по телевизия ФЕН ТВ тази събота (11.05.2013) от 13:30 часа, а също и в Неделя от 19:00 часа. Историята си заслужава, така че не пропускайте любопитната развръзка.

Разбира се, сайтът ни за онлайн телевизия адмирира постъпката на Алисия и се надяваме, че ще видим още много такива жестове за в бъдеще време. Останете с нас и научете последните телевизионни новини от страната и чужбина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *