Емануела става леля на тризнаци

Емануела става леля на тризнаци

Фолк звездата Емануела ще стане леля на тризнаци сподели самата тя пред „Фен ТВ”. Много хора смятаха, че самата тя ще става майка според разни жълти издания, но новината е друг и също толкова вълнуваща.

”Аз и Никола не планираме бебета, но за сметка на това моята сестра ще има тризнаци”, това каза певицата в интервю по телевизията. Тя добави, че ще бъде щастлива леля, която ще вземе участие в отглеждането на трите бебета.

Фолк изпълнителката сподели още, че в семейството и има и други близнаци. Тя говори под емоция и видимо бе доста доволна от научената вест. ”Не мисля за нищо друго в момента”, бе един от последните й коментари пред камера.

Ето, че най-накрая Емануела се зарадва на нещо истинско, което ще прекъсне негативните мисли по повод скандалите в медийното пространство и спекулациите спрямо името й.

Няма две мнения, че ние екипа подготвил новината се присъединяваме към пожеланията за здраве, щастие и късмет на тройната комбинация и дано тя донесе много поводи за радост на родителите си.

Вие може да видите още интересни новини, филми или музика, ако гледате програмите в нашия уеб сайт за онлайн телевизия. Благодарим за отделеното време!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *