Емануела спира с попфолк кариерата си

Емануела спира с попфолк кариерата си

Попфолк певицата Емануела обяви, че спира с кариерата си на фолк певица, тъй като се чувствала уморена. Тя мисли да се отдаде на семейството и близките си хора. Всичко това обяви самата тя пред камера на телевизия TV7 преди няколко дни.

Емануела смята, че има много пошлост в шоубизнеса и ще насочи вниманието си на друго място. Въпреки всички на бял свят излезе нов видеоклип с нейното участие, който може би ще бъде последния, ако звездата не реши да пропее отново.

Напоследък името й бе намесено в много жълти издания, които не спряха да й преписват какви ли не любовни връзки, богатства, имоти и какво ли още не. Участието в различни шоу програми допълнително измори певицата и вероятно всички тези неща са я накарали да вземе това тежко решение.

Дали изказването на Емануела пред TV7 е било плод на емоции и афект остава да видим в най-скоро време. Българските чалга фенове рискуват да загубят едно истинско съкровище в жанра, така че трябва да стискат палци всичко да отшуми. Ние следим темата отблизо и ще ви информираме за всичко ново под слънцето. Четете всичко за звездите от родния ефир в нашия нов сайт за онлайн телевизия.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *