Джули Маяя ще гостува в Гласът на България

Румънската победителка във формата ”Гласът на Румъния” Джули Маяя пристига на гости в нашето шоу на 29.04.2013. Гостенката ще пее на родната ни сцена за да покаже гласовите си възможности и да зарадва компетентното жури, което с нетърпение очаква проявата и на наша територия.

Джули Маяя ще гостува в Гласът на България

Джули Маяя ще гостува в Гласът на България

Джули е победителката от втория сезон на предаването в Румъния и се радва на голяма популярност в страната си. Започва да се занимава с музика още на десет годишна възраст и печели не един или два конкурса. Атрактивната визия и силният глас на артистката от румнско-конгоански род я направи номер 1 в северната ни съседка.

Тезвечершната програма ще бъде много интересна и приятна, тъй като за пръв път публиката има възможност да чуе новата песен на Миро „Сувенир”, чиято музика и текст са дело на изпълнителя, а аранжиментът е поет от нашумелия в последно време Филаделфо Кастро.

Тези участници, които получат най-малко SMS-и тази вечер, ще спорят в преки вокални двубои в утрешното предаване. Треньорите имат тежката дума, кой да напусне формата завинаги. Гледайте ”Гласът на България” тази вечер по bTV от 20:00 часа и утрешните елиминации от 21:00 ч. Проследете шоуто и чрез нашия сайт за онлайн телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *