Джъстин Бийбър и Селена се събраха

Джъстин Бийбър и Селена се събраха

Най-големия любимец на тийнейджърите Джъстин Бийбър се събрал със Селена Гомес според пуснат слух от страна на фенове и популярни личности в шоубизнеса. Мълвата бе разнесена след снимка появила се в интернет, на която звездите носили очила и качулки.

Под фотографията Бийбър е пуснал за коментар само една дума и тя е „HeartBreaker”. Младият разбивач на сърца явно е спечелил отново Селена с визия, продуктивност и не на последно място талант. Все още няма официална версия за това дали двойката отново е заедно, но нотката на съмнение е посята.

За последните шест месеца Джъстин и Селена постоянно се събират и разделят, това е един вид мода при тях, както коментират запознати със социалната мрежа. Как стоят нещата този път обаче е изненада за всички, която разбира се ще гледаме да разконспирираме в близко бъдеще.

Повече информация за звездите на музиката и киното ще видите в нашия онлайн телевизионен портал, който ще е на ваше разположение 24/7. Не се отделяйте от нас, за да получите първи свежите новини. Друга добра препоръка за посетителите ни е да отделят внимание на каналите, които сме включили в списъка си. На добър час и до скоро виждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *