Десислава ще открие еротична изложба

Десислава ще открие еротична изложба

Една от най-ярките звезди на българския попфолк Десислава ще открие еротична изложба в Бургас на 5 юли, 2013 година стана ясно още вчера. Организатори на събитието са Playboy, а интереса от страна на феновете е огромен, както се разбра от коментарите в социалните мрежи. Петдесет корици на световно ниво, любопитни снимки, статии и други сюрпризи ще зарадват публиката на морето.

Церемонията ще бъде открита в мола “Галерия Бургас” чрез коктейл, а по-късно страстите в развлекателния търговски център, ще се увеличат с интервюта, любопитни имена от шоубизнеса и какво ли още не. Домакин и организатор на инициативата ще бъде обичайният заподозрян Евгени Минчев, който ще даде максимума от себе си.

По последна информация Десислава ще пее само поп музика, с която да погали душите на всички дошли на откриването. Шоуто обещава да бъде изпълнено с много музика, шеги и закачки, а реакцията на телевизиите няма да закъснее нито миг.

Вие пък може да гледате всички български телевизионни канали в сайта ни, за да не изпуснете нещо интересно от презентацията на Playboy и естествено от Dess, на която се разчита да завърти купона.Изложбата ще продължи чак до края на Август, така че ако имате път към Бургас не пропускайте да я разгледате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *