Данчо Караджов изкара клип към Приказка

Данчо Караджов изкара клип към Приказка

Рок идолът Данчо Караджов показа новия си клип към песента Приказка.  Режисьор на видеото е Ваня Щерева, а за оператор е избран Александър Крумов. Автор на сингъла е доктор Милен Врабески, който играе ролята и на продуцент.

Сингълът „Приказка“ е побългарената версия на известната песен „Fairytale“ изпълнявана от Джон Лоутън. Интересното на клипа е, че е черно-бял и в него участват момиче, момче и котка.
Няма да издаваме повече тайни, за да не нарушим изненадата и тръпката от видеото, което вече се завъртя, по телевизиите и интернет сайтовете.

Феновете на група Сигнал имат още един повод за радост и той е, че на 27 ноември предстои супер концерт на бандата. Събитието ще се проведе в столичната зала „Арена Армеец“, където се очакват хиляди привърженици на рока и българската музика. На купонът ще бъдат изпълнени най-добрите песни от репертоара на популярния състав.

Online TV BG ще направи всичко възможно, за да ви направи съпричастни на всичко най-интересно преди, по време и след концерта. Имаме желание да сте информирани и правим всичко по силите си към днешна дата. Оставяме ви да си пуснете любимата онлайн телевизия и да се потопите в новите филми, музика и забавни програми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *