bTV Action и “Хрътките” тръгват по следите на измами

Новото авторско предаване на bTV Media Group – “Хрътките” – ще се излъчва в най-гледаното време само по bTV Action от 22 януари. Зрителите могат да проследят актуалното предаване всяка събота и неделя от 20 до 21 часа.

“Хрътките” е провокативно разследващо предаване с риалити репортажи и злободневни коментари. Водещ е телевизионната звезда Валентина Войкова, която влиза в ролята на разследващ журналист. Заедно с нея по предаването ще работи екип от млади и утвърдени репортери с опит в журналистическите разследвания.

“Хрътките” ще бъдат очите на зрителите там, където има измама, несправедливост, корупция. Предаването ще залага и на обратната връзка със зрителите и техните сигнали и видеоматериали. В ролята на “хрътка” може да влезе всеки един, а екипът ще тръгне по следите на всяка история.

“Камерата на “Хрътките” ще покаже как стават нещата, за които обикновено само говорим и от които се възмущаваме. Това включва сделките с пари под масата, всякакви измами и ситуации, в които господарят дава, а пъдарят не дава. Зрителите ще видят как чиновник зад гише, вместо да помогне за решаването на проблем, за което получава заплата, по една или друга причина си отмъщава на гражданина срещу него.

“Хрътките” ще бъдат навсякъде, където има човешки отношения и където има пострадали от тях”, коментира Люба Ризова, директор “Новини и актуални предавания” на bTV Media Group.

източник: btv.bg

4 Responses to bTV Action и “Хрътките” тръгват по следите на измами

 1. georgiNo Gravatar казва:

  харесват ми всичките ви предавания имам нещо интерено за вас ще стане добро предаване

 2. Румен ВасилевNo Gravatar казва:

  Закупих си енергоспестяващи крушки по Интернет.Не са много на брой 30бр.Едно,че не отговарят на посочените ватове на лампите,но не издържат по една седмица да светят,а им дават 8000часа.Цената не беше висока,позамислих се дали ниската цена няма да ми излезе по-скъпа и резултата не закъсня.Чудя се колко ли народ ще изгори от тия крушки.Фирмата е-ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕ София ж.к.Света Троица бул.Сливница-127 търговски комплекс West Park 0898-777-625.Същите лампи продава и V-TAC с централен офис и шоурум продажба на едро.София бул.Илиенско шосе 1 ет 2 024440445,028372305,0885220961.Фирмен магазин на V-TAC Е ЖК Младост-1 ул Андрей Ляпчев бл261Е маг-3 0886999369.Официални дистрибутори към тая фирма.Пловдив-Лед Системс бул Христо Ботев-101;тел 0886999372;Варна ул Средна Гора-17;тел 052603139;0899109366;Горна Оряховица ул Отец Паисий-1тел0885905730;0878905730;Сливен-НЕОН 10 ЕООД ул Стефан Караджа-5 ТЦ Енигма склад-4 бул Братя Миладинови-18тел0878190083;Бургас-НЕОН 10 ЕООД ул Янко Комитов-16тел0878190083.На колко места са пръснати тия крушки менте,а и в колко малки магазинчета може да има които нищо не подозират.Благодаря ВИ за търпението и се звенявам за отнетото ВИ време.молбата ми е ако може да им се попречи по малко хора да се опарят…Затова е поговорката;ефтиното излиза винаги скъпо…

 3. Велин Асан РаимNo Gravatar казва:

  Искаме да ви информираме със едно убийство от един Д-р.
  Така започва историята.Брат ми го водим на лекар имаше оплакване от бъбрека и доктора го прегледа и му каза че има камък на бъбрека и го остави във болницата .. каза че нищо лошо няма.Така.. този лекар кадето го прие във отделението каза че ще го разбие камъкат много лесно и НАПРАВИ ЕДИН ХУБАВ ПАЗАРЛЪК С НАС (както и да е това не е проблем).Ние му дадохме каквото трябваше .. тои пое ангажимента.Сутрента уж му разби каманите и каза,че има още една седмица работа с него,след два дни отново го взе в операционната и го пробва отдоло да изчисти камъка.Уж го беше разбил..излезе от операционната доктора и ми каза,че брат ми вече е добре всичко е изчистил нямало е проблеми.Иска още ПАРИ така,но вечерта брат ми взе да вдига температура.Следващия ден отидох при доктора и му казах : Докторе защо брат ми има температура ? (тои ми отговори)
  Д-р : Това е нормално.
  След два часа ми званът от отделението,че трябва да отидя да купя някакъв маркуч.Аз отидох във болницата този доктор беше си тръгнал .. имаше дижурен лекар (това е сутрента 10:30 на 30.03.12)и лекарката ми казва : трябва да купиш един маркуч трябва да му сложим на бъбрека,че е имало гной във бъбрека.И аз звъннах на доктора и му казах : Докторе какво става тук .. какви са тия маркучи ?? Защо не идващ ти да видиш ? тои ми отговори,че този маркуч най-простия студент можел да го сложи,но като го вкараха в операционната по спешност..същия ден (във 16:30 на 30.03.12)..и го извадиха (във 18:00 30.03.12) от операционната и се оказа,че единият му бъбрек са го взели.Започнах да звъня на доктора,но телефона си го беше изключил (уж всичко беше нормално).Брат ми след два часа беше мъртав на 36год.Беше здрав като камък само парите ми взеха и го убиха !!!ИСКАМ ДА РАЗБЕРЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ ТОЗИ ДОКТОР ДАНЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА УБИВА !!

 4. АнонименNo Gravatar казва:

  Предаването е уникално, такова има нужда да гледа зрителя, реални неща от живота.“Хрътките” както и вие пишете са очите на зрителите там, където има измама, несправедливост, корупция. Радвам, се че предаването ще залага и на обратната връзка със зрителите и техните сигнали и видеоматериали. По този начин достоверността ще бъде пълна и дано да има ефект, за тези които са виновни и да има последици, а не както обикновено става всеки се измъква и минавам между капките.Благодаря за статията страхотна е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *