Братът на Мадона претърпя инцидент при арест

Петдесет и шест годишният брат на Мадона, Антъни Чиконе претърпя травма при опит да бъде арестуван. Той е със сцепено чело и девет шева, след като отказал да напусне тоалетна в град Травърс (САЩ).

Братът на Мадона претърпя инцидент при арест

Братът на Мадона претърпя инцидент при арест

Мъжът бил помолен да напусне тоалетната на център за развлечения, в която стоял прекалено дълго време. Млад полицай приложил хватка, с която го повалил на земята, в следствие, на което Чиконе си сцепил челото и се наложила спешна медицинска помощ.

Веднага след интервенцията на лекарите, братът на Мадона е задържан в полицейското управление. Деветте шева не бяха толкова сериозни, колкото медийната врява, която се вдигна по случая. Мадона не бе открита за коментар, но вероятно и това ще бъде сторено.

Още не е ясно какво обвинение ще бъде повдигнато на лицето Чиконе, като единственото се знае, че при алкохолната проба са установени 0,4 промила. Поведението му може да се дължи на временен дискомфорт или друг вид проблеми, така че е рано да правим каквито и да било заключения.

Законите в САЩ са категорични и съпротивата при арест се наказва с високи глоби и порицание. Дали името на господина ще окаже влияние върху последната дума на властта остава да видим в близкото бъдеще.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *