BG HIP HOP AWARDS 2013 ще бъдат излъчени по БНТ

В шоуто на „Денис и приятели” по БНТ 1 тази вечер ще гостуват едни от най- известните рапъри в България. Днес предаването официално е обявило, че е вечер посветена на българския хип хоп. На сцената ще кръстосат шпаги последователите на двата жанра и зрителите ще могат да разбера имат ли общи черти бунтарите или не. В шоуто ще гостуват водещите на наградите Young BB Young, Криско, Део, Бобо, Лейди Би, танцьорите от Айс Крийм, Макоза Ностра, СкандаУ както и организаторите на BG HIP HOP AWARDS 2013.

Връчването на наградите официално ще се проведе утре вечер (6.02.2013г.) в Рейнбоу Плаза, специален гост ще бъде световноизвестният рапър  SISQO, който ще бъде и почетен гост в „Денис и приятели”. Там ще даде интервю за своите фенове. Записът на предаването ще се излъчи на 7.02. Феновете на българският рап ще могат да гледат награждаването само по БНТ1 на 17-ти февруари от 23:00ч.

Концертът ще бъде разделен на 3 етапа, бележещи развитието на хип хопът у нас. Първата част ще включва създателите на  стила у нас : Мишо Шамара, Колумбиеца, Рап Нация, Васко Теслата, Гето Мен,  Ice Cream и др. Във втория етап ще се изявят на сцената Ъпсурт,Лошите, Лилана, 100 Кила, Лора Караджова, Goodslav и Alex P. В последната 3-та вълна ще можем да видим изпълненията на най-новите попълнения в жанра: Ангел и Моисей, Дим4оу, Криско, СкандаУ, Сани Алекса, Криста, Wosh МС Feel, YoungBBYoung.

Не пропускайте да видите, кой коя награда ще грабне !!!

BG Хип Хоп Награди по БНТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *