Бен Афлек ще кара с долар и половина на ден

Американският киноактьор, режисьор и продуцент Бен Афлек ще живее с 1.50$ на ден като част от глобалната кампанията за внимание към 1.4 милиарда бедни по целия свят. Симпатичният актьор се присъедини към инициативата по собствено желание и иска да даде пример с поведението си. От днес в продължение на една седмица Бен ще пише за общото му състояние в социалните мрежи.

Бен Афлек ще кара с долар и половина на ден

Бен Афлек ще кара с долар и половина на ден

С участието си Афлек ще разбере какво е да живееш на прага на бедността и какво чувствате милиардите хора в най-бедните райони на планетата. „Искам да усетя какво чувстват хората и да изразя съпричастност”, са твърденията на актьора пред медийте.

Милионите в банкови сметки остават на заден план и кино звездата ще трябва да намали разноските за пиене, ядене и други екстри като, тъй като ще има само долар и половина в джоба си. Дали ще се справи със задачата и как ще протекат нещата остава да следим в интернет.

Тази година програмата се провежда в Съединените американски щати, Канада и Австралия като до този момент участниите наброяват 20 000 души. Сред ентусиастите има всякакви хора като известни личности от политическия живот и шоу бизнеса. Предстои да разберем кой как ще се справи точно след седем дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *