BBC излиза с филм за Лепа Брена

Именитата британска телевизия BBC снима филм за една от най-популярните сръбски изпълнителки Лепа Брена според разпространеното съобщение от сръбския ”Блиц”. Телевизионният екип вече е готов с камери, репортери и всичко нужно за събитието. Идеята е да се илюстрират позитивните неща на балканите, а не само черните статистики свързани с политически проблеми и воини познати от преди години.

BBC излиза с филм за Лепа Брена

Лепа Брена е феномен, споделят от BBC и с филма си ще покажат как една жена успява да обедини огромна аудитория на концертите си. Тук в България филмът се очаква с нетърпение, тъй като обещава да бъде истински документален шедьовър.

Фолк звездата сподели, че ще се радва светът да опознае Сърбия като една миролюбива и достойна държава. Има надежда, заключи любимката на няколко поколения сърби. Британците от своя страна залагат на интервюта, откъси от клипове и концерти, а също и на пряка комуникация с Лепа.

Не трябва да имате и най-малкото съмнение, че всичко това има своите позитиви и дано в най-скоро време някоя наша попфолк изпълнителка заслужи място при най-добрите и да прослави България навън. Официална дата за излизането на филма все още не е обявена, но ние ще ви държим в течение на случващото се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *