Българско момиче четвърта на Мис Свят Швеция

Българско момиче четвърта на Мис Свят Швеция

Осемнадесет годишната Лусиана Димитрова се класира за финалите в конкурса „Miss World Sweden 2013” но не успя да вземе короната. Красивата българка завърши на четвърто място, което си е един чудесен резултат имайки предвид капризното жури.

Лусиана е родом от град Варна и от близо шест години живее в Швеция заедно със семейството си. Тя владее три езика български, английски и шведски, а мечтата й е да стане бизнес дама. Освен, че е красива госпожица Димитрова се справя чудесно с пеенето и учи в 11 клас специалност „Икономика”.

Момичето има близо шест години стаж като манекенка и се занимава с това от както е пристигнала в Стокхолм. Въпреки това влечение обаче, плановете на Луси са различни и в бъдеще тя ще се занимава с бизнес. Привърженичка е на здравословното хранене и спорта, като ежедневно поддържа тялото си с фитнес.

Лусиана определя модата като нейно хоби, което я кара да се забавлява. Тя е доволна на успеха си в „Miss World Sweden 2013” и не прави трагедии от факта, че не е грабнала титлата. Ние и пожелаваме успех във всичко, с което се занимава, а на вас нашите посетители ви предлагаме да останете с нашите телевизионни програми.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *