Българска песен на холивудска премиера днес

Българска песен на холивудска премиера днес

Солистката на ансамбъл „Филип Кутев” Нели Андреева изпълнява песента „Малка мома” към саундтрака на новия филм „Колибри”. Световната премиерата на нашумелия екшън беше на 17.05.2013, като има данни за огромен интерес към холивудското творение.

Филма разказва за бившия войник Джоуи (Джейсън Стейтън) преживял всякакви превратности на съдбата. Той започва нов живот в Лондон, но в един момент живота му тръгва стремглаво назад, след като разбира за смъртта на любимата си. Това провокира у него желание за мъст и саморазправа с виновниците.

Войникът не може да се довери на абсолютно никого и разчита единствено на уменията си, които е усвоил по време на военното си обучение. Той тръгва по един много опасен път, където ще срещне сериозен отпор от истински опасни хора от тъмната страна на живота

Една от песните във филма е именно „Малка мома”, която Нели Андреева от Българе изпълнява с цялото си сърце и душа. Сценарист и режисьор на новата продукция е Стивън Найт. Повече за това как е минала премиерата на „Колибри”, очаквайте в някоя от следващите новинарски рубрики на сайта ни за онлайн телевизия. А сега ви оставяме да се забавлявате с програмите, които сме представили на страниците си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *