Азис продължава да пее

Azis prodaljava da pee

Звездата на българския попфолк Азис разпространи съобщение в социалната мрежа, че няма намерение да спре с музиката. Наскоро някои медии излязоха със заглавия, че Васил ще прекратява кариерата си на певец, но това се оказаха просто поредните жълти слухове.

“Няма да спирам да пея! Най-малко заради феновете, които имам по целия свят!“ това е малък цитат от профила на Азис във фейсбук. Той сподели още, че дори един ден да прекрати  пеенето, няма да го каже на кръчмарска управителка или някой случаен човек. Певецът имал висок стандарт на живот и не живял от бакшишите по изпълнения в клубове и ресторанти.

Изпълнителят упрекна жълтите вестници и ги посъветва да пишат качествени статии, така че да си изкарат прехраната честно. Той е чест обект на какви ли не клюки и явно чашата на търпението е преляла. За съжаление обаче фолк гуруто не сподели нищо за бъдещите си планове.

Гледайте музикални онлайн телевизии чрез нашия сайт, където ви помагаме да превърнете старата машина в по-добрия телевизионен приемник. През лятото ще се насладите на много изненади от нас, така че чувствайте се добре дошли винаги когато поискате. Очакваме ви отново още утре за да получите свежи вести от България и света.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *