Андреа покори балканския полуостров

Българската фолк изпълнителка Андреа покори балканите, като представи на съседите ни уникални песни и кавъри, които те приеха с отворени обятия. Младата певица съчетава чар, харизма и сексапил в едно уникална комбинация, както и сами може да забележите от нейните изяви.

Андреа покори балканския полуостров

Андреа покори балканския полуостров

Творчеството на Андреа се следи от турски, сръбски, хърватски и румънски фенове и всички са единодушни, че младата дама им предоставя незабравими емоции в добра компания по нощните клубове или вкъщи.

Звездата на „Пайнер Мюзик” показа уникални клипове в телевизия Планета, която може да гледате и от нашия сайт. Атрактивната й визия е в основата на успеха, сред младото поколение, а бъдещето й се очертава да бъде още по-интригуващо и красиво.

Към днешна дата парчетата на певицата в интернет пространството са гледани от милиони, което е достатъчно доказателство за таланта й. Както винаги ние следим творческите изяви на родните звезди във всеки музикален стил и ще ви информираме за новите неща около тях.

Много изненади, летни хитове и видео клипове очакват феновете на телевизия Планета и най-вече на Андреа. Оставяме ви да гледате на спокойствие и помнете, че горещите новини от света на шоу бизнеса идват експресно с нашето компетентно съдействие. Бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *