Помощна информация

онлайн тв помощна информацияКакво е онлайн телевизия?

– Телевизия която може да се гледа през интернет, без да е нужен телевизор, сателит или някакъв друг приемник. Нужен е само компютър с интернет.

Как да гледам онлайн телевизия?

– Може да изберете телевизия като кликнете върху менюто “ONLINE TV”, което се намира горе в ляво, под логото. Зарежда се страница със всички онлайн телевизии. Избирате си телевизия и кликвате върху нея.  Показва се страницата на телевизия, която съдържа информация за телевизията, контакти, програмата както и няколко връзки за гледане онлайн. Също така можете да гледате като използвате търсачката, която се намира горе в дясно, под менюто.

Кой може да гледа онлайн телевизия?

– Всеки който има интернет и компютър. Единственото условие е да разполага с Windows Media Player и няколко кодека.

Къде мога да гледам?

– Навсякъде, може да гледате дори и от мобилния си телефон.

Защо да гледам тв онлайн?

– Защото не ви е нужен телевизор, не трябва да търсите сигнал, можете да гледате телевизии, които се излъчват само на определени места. Също така има много телевизии които могат да се гледат само по интернет защото не излъчват в ефир.

Какво ми трябва за да гледам онлайн?

– Както казахме по-рано – компютър и връзка с интернет. Също така може да са ви необходими и някои програми, като Windows Media Player, Flash, VLC и някой друг кодек.

Често срещани проблеми.

– Един от най-често срещаните проблеми е да нямате определен кодек или да ви е бавна връзката с интернет. Ако имате друг проблем, винаги можете да се свържете с нас, като изберете “За контакт” от главното меню.