Ring BG Online, Ринг БГ онлайн гледаш ли безплатно

ринг бг онлайн логоRING BG e новото име на спортната телевизия  РИНГ ТВ., което бива заменено изцяло през 2009 година. Телевизията предоставя  възможността на зрителите да следят всички срещи пряко на малкия екран и онлайн.

Ринг БГ модернизира и осъвременява марката, като и придава нов по-младежки и по-интерактивен характер. През 2008 г. ТВ2 и РИНГ ТВ бяха обединени в медийна група след закупуването им от международната медийна компания CME – Central European Media Enterprises. CME влага сериозни инвестиции в телевизия РИНГ, тъй като това е единственият профилиран спортен телевизионен канал в България.

Ринг БГ не може да се гледа онлайн, защото няма официално излъчване. Всяко онлайн излъчване на телевизията е незаконно!

Името РИНГ е вече близо 10 години на медийния пазар в България и не случайно е в основата на новата марка в портфолиото от телевизионни канали на СМЕ. Амбициите на медийната група за канала са големи. Само фактът, че са закупени правата на скъпи и авторитетни спортни формати като „Лига Европа” и „Шампионска лига” за следващите три години, както и над „А” Професионална Футболна Група за следващите пет, говори за сериозни промени в програмната схема и в облика на спортния канал, които ще се случват в следващите месеци. Освен това RING.BG ще излъчва и футболните първенства на Холандия, Русия, Чемпиъншип на Англия, Италианското първенство по волейбол, Шампионска лига по волейбол, най-вълнуващите боксови срещи – К1, както и много други спортни събития.

Програмата на Ring BG Online, Ринг БГ онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия Ring BG: А група, Лига Европа, БГ Футбол, 60 секунди, Българският спорт, Светът на голфа, Смесени бойни изкуства и още!

За контакт с Ринг БГ:

Сайт: http://sport.btv.bg/

АДРЕС: гр. София 1407; бул. „Черни връх” 47;
Бизнес център “Завод Витоша”
ТЕЛЕФОН: + 359 (02) 965 77 00 – централа
+ 359 (02) 965 77 41/2- телефон за зрители
EMAIL: office@ring.bg
Редакция на сайта: info@ring.bg

3 Responses to Ring BG Online, Ринг БГ онлайн гледаш ли безплатно

 1. КРИСТИЯНNo Gravatar казва:

  искам да гледам тези канали защото ми са гледа и на мене нещо и аз искам нещо да гледам.

 2. DanailNo Gravatar казва:

  haresva mi:)

 3. ПЕТЪР ПАВЛОВNo Gravatar казва:

  РИНГ БГ МАНИПУЛИРА ЗРИТЕЛИТЕ , КАТО ИЗПИСВА НА ЕКРАНА “LIVE”, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ СЕ ПРЕДАВАТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ НА ЖИВО.

  ВСЪЩНОСТ ВСИЧКИ МАЧОВЕ КОИТО ГЛЕДАТЕ ПО РИНГ БГ СА ВИДЕОЗАПИС.

  ТОВА Е МАНИПУЛАЦИЯ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *