Nova TV online, Нова ТВ онлайн гледаш ли безплатно

nova tv onlineNova TV е създадена през 1994 година като започва излъчване  в София и региона. През 2003 получава лиценз за национално ефирно излъчване и става втората частна национална телевизия в България. 2008 г. Нова телевизия става част от шведската медийна група MTG.

Нова ТВ реализира успешно високо бюджетни предавания в България. Играта “Стани Богат” е най-успешната телевизионна игра в българския ефир, а BIG Brother е първото риалити предаване у нас. Телевизията постави началото и на заснемането на български сериали като  „Хотел България” и „Забранена любов”. Част от разнообразното портфолио на Нова телевизия са уникални формати като „Островът на изкушенията”, „Пълна промяна”, „Страх”, както и едни от най-касовите холивудски филми и сериали.

Искате ли да гледате Nova TV Online , Нова ТВ Онлайн? Може да пробвате с някой от следните сайтове:
 • Няма онлайн излъчване :(

Предаванията по Nova Tv: На кафе, На четири очи, Темата на Нова, Горещо, Стани богат, Сделка или не, Звезден репортер,  Хай тек, Иконостас, Цената на истината, Отечествен фронт, Островът на съкровищата, VIP Dance, Станция Нова, Club News, Емигранти (сезон 2), Big Brother Family, Bailando – сцена на мечтите, Доказване на противното, Директно Карбовски

17 Responses to Nova TV online, Нова ТВ онлайн гледаш ли безплатно

 1. Niki ZhelyazkovaNo Gravatar казва:

  Благодаря ви,много ми харесва това да мога да гледам българска телевизия онлайн.Далече съм от България и това за мен е повече от удоволствие.На екипа много здраве и успех в работата ви !

 2. Елена ВангеловаNo Gravatar казва:

  Тази вечер в предаването “Сделка или не” бях възхитена от учениците – математици ,които за жалост разчитат …на дарения.Разбира се,че няма лошо в това да им бъде помогнато.Но къде е Министерството на Образованието,Министерството на финансиите и др.такива ?! Та нали тези деца представят България???
  Какво са 10000 лева за нашата държава ? Защо тези средства не се планират като награда за тези деца ,които, както забелязах са с по три и повече медали ??? Много въпроси върху които трябва да се замисли всеки ,милеещ за просперитета на бъдещото поколение !

 3. Венцислав ЦветановNo Gravatar казва:

  Здравейте,знам че тази тема е коментирана,но да попитам дали ще се поднови излъчването на канали с Inhatch плъгина? Питам защото на сайта има промени или вече е премахнат и гледането е невъзможно!Надявам се да направите проверка и да ни зарадвате с подновявянето на излъчването!Поздрави и весели празници!

  • adminateNo Gravatar казва:

   Здравейте, за жалост на този етап излъчването с Inhatch плъгина е прекратено. Не знаем какво е накарало разработчиците да спрат работата му. Ако го подновят отново веднага ще върнем “телевизорите”, които излъчват с него. За сега може да се гледа с Windows Media Player, Flash player и VLC.

 4. hristogarkov.1970No Gravatar казва:

  скъпи господа братиа и сестри, труден е живота на всеки от нас но би могло да не си причиняваме страдание, ние самите. Искам да споделиа това с всички медии защото виждам,как всиака медиа за да има повече аодиториа,търси сензация и ако ниама такава то тя се създава. За това ви умолиавам в името на бога и лубовта кам нашите деца да погледнем с добри очи на света. За да може да стане това триабва духовно да се лекува ме,а това може да стане единствено само чрез църквата, коиато е била и е и ще баде покров на онези които са участвали в неиниа живот. За това ви молиа не позорете царквата с коментари, за досиета, свещенници и клирици . Защото вашите коментари причиниават вреда на царквата,такава каквато не е причинявало дори турското робство. Знаите че онзи които е дръзнал да се изправи срещу църквата,живота му е станал мрак и беди,ще добавиа че ‘бог не бива поругаван’ знайте че пречиниавате много болка на всички православни християни……

  • jivkoNo Gravatar казва:

   Приятелю,на какъв език пишеш?Когато споменаваш Бог,трябва да пишеш добре 😉

 5. GeorgiNo Gravatar казва:

  Защо не мога да се регистрирам в предаването сделка или не?
  пращам смс-си получавам кодове, попалвам анкетата и постоянно ми дава The connection was reset

  The connection to the server was reset while the page was loading. (благодаря с уважение Г.п

 6. Мариета КарагъозоваNo Gravatar казва:

  На фона на цялата мизерия в тази държава,на фона на всичките бедствия ,наводнения и смъртни случаи е възмутително и то меко казано, щефката на здравната каса да вземе едва ли не безбожната сума от 12000 лв. бонус.Нека тази жена да отиде в терапевтична болница Варна и да види мизерията в която болните лежат.Някой запитал ли се е колко пенсионери могат да бъдат подпомогнати с този бонус и с бонусите от 7000 лв на инспекторите.Масовата част от населението на тази загубена държава взима м/у 350-400 лв. заплата и е без бонуси в края на годината,интересно как точно компетентните лица изчисляват средната работна заплата на около 800 лв. , може би имат предвид заплатите на шефката на здравната каса ,депутатите в парламента, заплатата на министър председателя а може би и на президента .

 7. nikolai dimitrovNo Gravatar казва:

  На 5 март в здравеи Булгаря.Гост беше г-н Бойидар Данев сапредседател на Булгарска стопанска камара.На вапрос получихте ли бонуси,тои излага и хитро се измакна.Нека водещя пак да го покани и да го попита.Как всеки месец на 1ВО число управителнят савет си раздават пликове с бонуси.Стига ни правят на маимуни.И защо един йурналист на се намери да провери с какво друго се занимава г-н Данев.Например имението в с.Дебели Лаг Радомирско.Информацята е 100%.

 8. DilyanNo Gravatar казва:

  Вмомента гледам нова телевизия и някакув си ГОСПОДИН КАРОЛЕВ , казва , че през 1999 година и днешните цени на яицата били на една и суща цена , около 30 стотинки .Веднага влязах в интернет и на какво се натукнах \\\&яуот;През 1999 г. цената на яйцата е падала и до 0,06 лева за брой.\\\&яуот; ????? Кои го пусна тоя очилат чичко , да луйе хората по телевизията

 9. adminateNo Gravatar казва:

  Здравейте, кажете ни с кой браузър сте и кой точно плъгин искате да свалите .

 10. Борислав ЧонковNo Gravatar казва:

  В новините снощи, 03.04.2012, по повод бездомните кучета, съобщихте новината, че “бездомни кучета са навсякъде” и допълнихте какво имате предвид “навсякъде”, като цитирахте Румъния, Турция и Гърция. Това не е вярно, а информацията ви е тенденциозна. След “Часът на Милен Цветков” по темата, аз изпратих e-mail до предаването с подробно описание как е в Полша и защо там при 38 милиона поляци няма нито едно бездомно куче. В отговор дори имах предложение от г-н Иво Тодоров да взема евентуално участие в предаването по темата. Парадоксално е в една и съща телевизия да се търси истината за примитивизма към проблема в България от една страна, а от друга в “НОВИНИТЕ” тази истина да се фалшифицира с непълна информация.

 11. stanislavNo Gravatar казва:

  нали щяхте да давате Сток-Евертън,ве …разочаровахте…

 12. loraNo Gravatar казва:

  za6to mi izpisva,4e sudarjanieto ne moje da bude gledano ot 4ujbina.

  • Орлин ТодоровNo Gravatar казва:

   Здравейте, най-вероятно от официалният сайт са ограничили излъчването за чужбина. Може да пробвате с неофициалните “телевизори”, които нямат ограничения.

 13. yuliyaNo Gravatar казва:

  Здравейте, от България си гледах със страхотно качество нова телевизия онлайн но сега съм в Америка и ми изписва, че нямам лимит. Как да гледам телевизя, моля помогнете ми?

 14. Иванка Илиева СтояноваNo Gravatar казва:

  Здравейте, преди няколко дни в предаването “На кафе” гостува лечителят Владимир Бошнаков. Този разговор с Гала ме заинтригува много. Имам здравословен проблем който не мога да разреша въпреки многократните посещения в болница и изпитите килограми лекарства. Затова най-сърдечно ви моля ако имате кординатите /адрес или телефон/ на г-н Бошнаков да ми съдействате да го открия и посетя. Ще ви бъда безкрайно благодарна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *