Nova Sport Online, Нова Спорт онлайн гледаш ли безплатно

Nova Sport OnlineNova Sport е профилиран спортен канал обогатяващ медийния микс на каналите Нова и Диема, като по този начин отговоря на нуждите и очакванията на зрителската аудитория за висококачествен спорт.

Нова спорт предлага на своите зрители и фенове не само телевизия но и подробни прогнози на предстоящите мачове. Подробна информация за всички известни и не толкова известни футболни отбори на едно място.  Също така можете да видите и резултатите навсички играни до сега игри.

За радост на своите фенове Нова Спорт са разработили футболна онлайн игра, която предлага много приятни мигове и емоции.

Ако искате да гледате Nova Sport Online, Нова Спорт онлайн може да пробвате с някой от следните сайтове:
 • Няма онлайн излъчване :(

Предаванията на телевизия Nova Sport: Футбол, Голове и гафове, Студио Висша лига, Класика от висша лига, Да скъсаш мрежата, Студио Купа Фа и още!

За контакт с Nova Sport:

Нова Телевизия – Офис администрация и Студио продукция
София, бул. Христофор Колумб 41, Порше Бизнес Център
Тел. Централа –             02 805 0000

3 Responses to Nova Sport Online, Нова Спорт онлайн гледаш ли безплатно

 1. ivosavNo Gravatar казва:

  Събота-23окт.-21.40ч. Току-що завърши мача Ливърпул-Норич и се чудя на Вашия коментатор защо трябваше да си дере гласчето за невъзможната победа на Ливърпул.Това не е е за първи път-това се случва и при мачове на МанЮн.Ако Вашите коментатори си имат някакви пристрастия,по-добре да си стоят у дома и да си крещят колкото си искат.Аз много харесвам и съм Ви много благодарен за спортните събития,които излъчвате,но не ми разваляйте удоволствието с крясъци и откровена запалянковщина на Вашите коментатори.Ако е възможно спрете и възклицанията от рода на-у-у-у какъв удар или о-о-о какво спасяване.Моля Ви разберете,че пред екрана стоят зрители със собствено разбиране на събитията и разбира се тяхна си клубна принадлежност.
  Благодаря Ви за вниманието и дано пък с критиката си да съм Ви бил полезен.

 2. gincaNo Gravatar казва:

  много ми харесва нова спорт

 3. Георги КатранджиевNo Gravatar казва:

  Novasportplay.bg ,само гледа как да ви вземе парите. Месец август изпратих смс за да гледам мач-само си дадох парите.Резултат никакъв.Обещаха ми като компенсация да гледам друг мач.Днес получих код за достъп-въведох го-без резултат,само празен екран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *